fbpx

Költözzön velünk az ország bármely pontjára!

Új otthona az ország túlsó felén van? Olyan költöztető céget keres, amelynek nem jelent gondot a távolság és a gyors kivitelezés? A Bartus Team a legjobb választás!

Vidéki költözés

Egy költözésnek számos oka lehet. A járvány miatt rengetegen váltanak lakóhelyet, néhányan azért, mert új munkahelyet kell keresniük, míg mások azért, mert egy kis településen álmaik kertes házában szeretnének közelebb kerülni a természethez. Az okok különbözőek, de egy dolog közös: a költözés rengeteg macerával jár, különösen akkor, ha a bútorainkat, ingóságainkat másik városba kell eljuttatnunk.

 

Szeretne Ön is stresszmentesen költözni? 

Mi, a Bartus Teamnél felkészültünk! Önnek már csak egy dolgot kell tennie: kapcsolatba lépni velünk.

  • Flottánk kiváló műszaki állapotban áll rendelkezésre.
  • A költöztetést egy időben akár több autóval is meg tudjuk valósítani, így kínálunk gyors megoldást.
  • A vállfás ruhák szállítását is meg tudjuk oldani, így Önnek nem kell a zsákolással és majd kipakolás után véget nem érő a vasalással időt töltenie.
  • Amennyiben igényli, költöztető ládákat biztosítunk, így a törékeny tárgyak és a növények is biztonságban eljuthatnak új lakóhelyére.

Vidéki költöztetés kompletten

Vidékre költözne? Válassza teljeskörű szolgáltatásunkat! Több év tapasztalatával dolgozunk azért, hogy ingóságai biztonságosan és gyorsan új helyükre kerüljenek, hogy a költözés minél gördülékenyebbé és kényelmesebbé váljon.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!