fbpx

Költözzön velünk az ország bármely pontjára!

Új otthona az ország túlsó felén van? Olyan költöztető céget keres, amelynek nem jelent gondot a távolság és a gyors kivitelezés? A Bartus Team a legjobb választás!

Vidéki költözés

Egy költözésnek számos oka lehet. A járvány miatt rengetegen váltanak lakóhelyet, néhányan azért, mert új munkahelyet kell keresniük, míg mások azért, mert egy kis településen álmaik kertes házában szeretnének közelebb kerülni a természethez. Az okok különbözőek, de egy dolog közös: a költözés rengeteg macerával jár, különösen akkor, ha a bútorainkat, ingóságainkat másik városba kell eljuttatnunk.

 

Szeretne Ön is stresszmentesen költözni? 

Mi, a Bartus Teamnél felkészültünk! Önnek már csak egy dolgot kell tennie: kapcsolatba lépni velünk.

  • Flottánk kiváló műszaki állapotban áll rendelkezésre.
  • A költöztetést egy időben akár több autóval is meg tudjuk valósítani, így kínálunk gyors megoldást.
  • A vállfás ruhák szállítását is meg tudjuk oldani, így Önnek nem kell a zsákolással és majd kipakolás után véget nem érő a vasalással időt töltenie.
  • Amennyiben igényli, költöztető ládákat biztosítunk, így a törékeny tárgyak és a növények is biztonságban eljuthatnak új lakóhelyére.

Vidéki költöztetés kompletten

Vidékre költözne? Válassza teljeskörű szolgáltatásunkat! Több év tapasztalatával dolgozunk azért, hogy ingóságai biztonságosan és gyorsan új helyükre kerüljenek, hogy a költözés minél gördülékenyebbé és kényelmesebbé váljon.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot!

Gépek és bútorok szállítása

Gépek és bútorok szállítása

         Mindenki másképp áll neki egy felújításnak. Van ahol ,,csak" egy tisztasági festés kell, van ahol ablakcsere, bútorcsere, falak bontása.       Gépek és bútorok elszállítása A munka mélységétől függően célszerű eldönteni, hogy mi...