fbpx

Nemzetközi és belföldi árufuvarozás ruházati cégek számára

árufuvarozás

ruházati megbízás

Megszámoltunk, pont 2000

Nem régen bővítettük profilunkat, csak úgy mint gépparkunkat, mivel lehetőségünk adódott egy textilipari óriás rendeléseit teljesíteni belföldi és nemzetközi téren egyaránt. A cég ruházati termékek gyártásával foglalkozik piacvezető szinten már évektizedek óta, így komoly elvárásai vannak a beszállítói tekintetében. Mi pedig mint, minden kihívást teljes mellbedobással igyekeztünk teljesíteni.

Speciálisan a célra kialakítva

 

Na, de mi is az a 2000?

A speciálisan erre a célra kialakított gépjárművünk rakterében megszámoltuk, pontosan 2000!!! vállfás ruhát tudunk szállítani, mégpedig gyűrődés mentesen. Ami ruházati cégek tekintetében fontos kritérium. Elvégre a gondosan kiválasztott anyag, a minőségi varrás, a sok belefektetett energia az igényességről tanúskodik. Ha pedig szállítás közben gyűrődik, koszolódik az mind kellemetlen helyzetet eredményez. A megfelelő raktér kialakításnak köszönhetően vállfákon számos ruhakollekció szállítható anélkül, hogy felesleges él, vagy gyűrődés keletkezne.

Extra szolgáltatás

A hab a tortán, azaz a zacskó a ruhán

Kifejezetten erre a célra szereztünk be ruhazsákként használható nagy méretű zacskókat, melyek védik a ruhákat a árufuvarozás közben előforduló szennyeződésektől. Ezeket pedig ingyen, minden kedves ügyfelünk részére rendelkezésre bocsátjuk. Mert szeretjük a kényelmes és praktikus megoldásokat.

Céges és lakossági megbízások egyaránt

A ruházati árufuvarozás, vállfás szállítás nem csupán textilipari cégek számára lehet hasznos, hanem bármely költözés esetén. A szekrényből egyenesen kerülhetnek is a ruhák a kocsiba lévő vállfatartóra, majd kipakolásnál is egy mozdulattal az új helyükre tenni. A háziasszonyok legnagyobb örömére, hiszen nem kell bezsákozni, újra kimosni, vagy átvasalni.

 

Érdekli akár a céges, akár lakossági megoldásunk?

Kérjen egyedi árajánlatot telefonon +36 70 623 623 4, vagy emailben a info@bartusteam.hu címen!

A feladatok összetettsége miatt, az árkalkuláció minden esetben egyedi felmérés alapján történik.

Kérjen árajánlatot

Adatvédelmi tájékoztató

7 + 2 =

Bartus team

 

+36-70-623-623-4

 

info@bartusteam.hu