fbpx

Bartus team-re számíthat

Lapraszerelt bútor összeszerelés

Kiválaszotta a legmegfelelőbb bútorát otthonába?

 

Önnek is macera a bútor összeszerelés?

Amikor az ember belekezd otthona átalakításába, csinosításába, vagy egy költözésbe, akkor legtöbb esetben bútorok beszerzése az elsődleges. A bútorokat pedig, ha nem egyedi gyártásúról van szó, akkor saját kezűleg kell összeraknia, hiszen lapra szerelve vehető át. Mivel tehertaxi szolgáltatásunk hosszú évek óta létezik, látjuk és tapasztaljuk, az ügyfelek részéről, hogy ez is egy újabb macera, hiszen már szeretnék a haza szállított bútort mihamarabb használni. De az összeszerelés kényelmetlensége még előttük áll. 

Bármi mást szívesebben csinálna, mint a bútorszerelést?

 

A lapraszerelt bútorok esetében ügyfeleink leginkább arra panaszkodnak, hogy:

 Nincs idejük az összeszerelésre.
 Nincs megfelelő szerszámuk.
 Többen mérgelődtek a bonyolult a bútor összeszerelési leírások miatt.
 Vagy egyszerűen arra, hogy nincs kedvük hozzá.

Hogyan is lenne kedve, főleg egy hölgynek, vagy csekély ezermester vénával megáldott úrnak. Ami teljesen rendben is van. (Bevallom nekem sem a kedvenc időtöltésem fáradtan hazaérve a munkából!) Bútorlapok mindenhol, szerszámok szanaszét, csavarokkal teli dobozok a földön. Ááá! Mikor lesz ebből szekrény?

Nos abban a szerencsés helyzetben van a Bartus Team, hogy csapatunkban számos olyan kolléga is dolgozik, aki több éves tapasztalattal rendelkezik az asztalos iparban, így a bútor összeszerelés egyáltalán nem okoz nekik gondot.

Bútorszerelés, nekünk nem gond!

Mi megoldjuk Önnek ezt a problémát! 

Akár bármelyik bútoráruházból – Jysk, Mömax, IKEA, XXXLutz, Möbelix, Praktiker, Obi, Home-Max, Max City, stb. – nézte ki otthona legújabb bútorát, a hazaszállításon túl az összerakásban is tudunk Önnek segíteni!

Rutinos kollégáinkra számíthat, így Önnek nem kell bajlódnia a bútorszereléssel, de még időt sem kell töltenie vele. Nem kell stresszelnie, hogy elveszett egy csavar, nincs meg egy tipli, nem igazodik el a leíráson, vagy pont a megfelelő méretű csavarhúzót nem találja.

Gyorsan és hatékonyan!

 

Miért éri meg tehertaxi szolgáltatásunk mellé bútor összeszerelést is kérnie?

✓  Önnek nem kell kiszállási díjat fizetni, mivel a bútorösszeszerelő kolléga már eleve ott van a helyszínen. – Fontos! Kérjük, minden esetben jelezze, hogy élni kíván ezzel a szolgáltatással, hogy a tehertaxis kocsinkra a megfelelő munkatársunkat tudjuk küldeni.

✓  Nem szükséges semmilyen eszközt biztosítania, mivel biztosítunk minden szükséges szerszámot.

✓  Gyorsan kész! Gyakran – mivel a rakodást eleve 2 ember végzi – ketten az összeszereléssel is gyorsabban végeznek. Ez pedig Önnek nem kerül többlet költségbe.

Kérjen árajánlatot telefonon +36 70 623 623 4, vagy emailben a info@bartusteam.hu címen!