fbpx

Költözzön velünk akár gyors határidővel is!

Az élet néha teljesen kiszámíthatatlan, ebből pedig olyan helyzetek is fakadhatnak, amikor gyorsan, akár 1-2 hét  vagy rosszabb esetben nap alatt új helyre kell költöznünk. A Bartus Team az ilyen rövid határidőkhöz is alkalmazkodik.

 

Gyors és biztonságos megoldásokat kínálunk az Ön kényelme érdekében.

 

A költözés általában időigényes folyamat

Sok szervezést igénylő feladat, a költöztető brigáddal számos dolgot egyeztetni kell, például, hogy szükségünk van-e a bútorok szét- és összeszerelésére vagy profi csomagolóanyagokra, mennyi időbe telik a komplett költöztetés, milyen az ingatlanok megközelíthetősége… Milyen bútorok maradnak. Egyes bútoroknak mi lesz a sorsa, ha nem kellenek már az új ingatlanba, stb.

 

Azonban előfordulhatnak az életben olyan helyzetek, amikor gyorsan kell otthont vagy telephelyet váltanunk, a rövid határidőkhöz pedig sok cég nem tud rugalmasan alkalmazkodni.

Gyors és biztonságos költöztetés

Mi azonban a váratlan költöztetésekre is felkészültünk. Gépjárműveink rövid határidők esetén is felkészülten bevetésre állnak és kérésre professzionális csomagolóanyagokat, költöztetőládákat is biztosítunk, így a gyorsaság mellett a biztonságos szállítást is garantálni tudjuk. Ráadásul a bútorok szét- és összeszerelésében is segítünk, továbbá a komplett lomtalanítást is vállaljuk, így megbízóinknak még több időt és energiát spórolhatunk.

Önnek is azonnali segítségre van szüksége? Gyorsan költözne? Keressen minket bizalommal, mi mindenben pont úgy járunk majd el, ahogyan leegyeztettük!

Gépek és bútorok szállítása

Gépek és bútorok szállítása

         Mindenki másképp áll neki egy felújításnak. Van ahol ,,csak" egy tisztasági festés kell, van ahol ablakcsere, bútorcsere, falak bontása.       Gépek és bútorok elszállítása A munka mélységétől függően célszerű eldönteni, hogy mi...

Vidéki költöztetés

Vidéki költöztetés

Új otthona az ország túlsó felén van? Olyan költöztető céget keres, amelynek nem jelent gondot a távolság és a gyors kivitelezés? A Bartus Team a legjobb választás! Egy költözésnek számos oka lehet. A járvány miatt rengetegen váltanak lakóhelyet, néhányan azért, mert...