fbpx

Ígérjük, mi ott leszünk!

A költözés hatalmas macera.

Őszintén? Még nem találkoztunk olyan ügyféllel, aki ne lett volna tele izgalommal, idegességgel a költözése napján. Ez teljesen érthető. Egy korábbi kényelemből másik otthonba költözés, legyen az akár jobb vagy hasonló bőven jár idegeskedéssel.

A holmik napok óta dobozokban, a dobozok egymás hegyén hátán. A határidő sürget.

Igen! Ez nem egyszerű. 

Egy költözés rengeteg kényelmetlenséggel jár

 

Nincs meg a meleg pulcsi vagy nem jó dobozba kerültek a konyhai eszközök. Épp az a tárgy kellene, ami a doboz legalján van.

Nincs hova leülni. Hirtelen jött a hideg és a kabát a zsák mélyén van.

És még hosszasan sorolhatnánk…

  Sok ügyfelünk szokott hangosan fellélegezni, mikor meglátja az autónkat beállni a ház elé.

  ,,Jajj, de jó, hogy maguk tényleg itt vannak!”

  ,,Micsoda megkönnyebbülés, végre haladhat a költözés!”

  Mi a Bartus Team-nél nagyon komolyan vesszük a leegyeztetett megbízást és a megbeszélt időpontot. Ha pedig bármi okból kifolyólag némi csúszás lenne, arról azonnal tájékoztatjuk!

  Költözzön Ön is stresszmentesen!

  Gépek és bútorok szállítása

  Gépek és bútorok szállítása

           Mindenki másképp áll neki egy felújításnak. Van ahol ,,csak" egy tisztasági festés kell, van ahol ablakcsere, bútorcsere, falak bontása.       Gépek és bútorok elszállítása A munka mélységétől függően célszerű eldönteni, hogy mi...

  Vidéki költöztetés

  Vidéki költöztetés

  Új otthona az ország túlsó felén van? Olyan költöztető céget keres, amelynek nem jelent gondot a távolság és a gyors kivitelezés? A Bartus Team a legjobb választás! Egy költözésnek számos oka lehet. A járvány miatt rengetegen váltanak lakóhelyet, néhányan azért, mert...