fbpx

Felújítás előtt áll?

  

 

 

 

Mindenki másképp áll neki egy felújításnak. Van ahol ,,csak” egy tisztasági festés kell, van ahol ablakcsere, bútorcsere, falak bontása. 

 

 

 

Gépek és bútorok elszállítása

A munka mélységétől függően célszerű eldönteni, hogy mi lesz a bútorok, berendezési tárgyak sorsa. Egy kedves ügyfelünk, akinek a háza egyben a munkahelye is volt, azzal a megbízással fordult hozzánk, hogy a több hónapos felújítás idejére szállítsunk el a nagy gépeit és bútorokat egy raktárba. Ez a megbeszéltek szerint meg is történt.

Miután pedig elvonultak a felújítást végző szakemberek, a megbeszélt időpontban már szállítottuk is vissza a raktárból a berendezést.

Flottul ment minden?

Részünkről, igen! Hiszen mindig arra törekszünk, hogy a lehető leggördülékenyebben haladjon a munka. Tudjuk, hogy sokszor nehéz kiszámítani a határidőket, pláne, ha több szakembertől, alapanyagtól is függ az ember, de összeszokott csapatunk mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére, hogy az elvégzendő feladat minél rugalmasabban és gyorsabban mehessen végbe.

 

Kérjen árajánlatot gépek, bútorok szállítására! És máris egy gonddal kevesebb!

Vidéki költöztetés

Vidéki költöztetés

Új otthona az ország túlsó felén van? Olyan költöztető céget keres, amelynek nem jelent gondot a távolság és a gyors kivitelezés? A Bartus Team a legjobb választás! Egy költözésnek számos oka lehet. A járvány miatt rengetegen váltanak lakóhelyet, néhányan azért, mert...