fbpx

9 + 1 tipp, hogy a költözés ne váljon rémálommá

  

 

 

 

Rutinos vagy a költözéssel kapcsolatban, vagy ez lesz most az első? Az alábbi tippek közül bátran csemegézhetsz, hátha találsz hasznosat!

 

 

 

  1. A költözés a legtöbb esetben nem hirtelen döntés. Így amikor már megfogalmazódik benned a gondolat a tovább lépésre, kezdj el más szemmel nézni a lakásra!

 

  1. Mit jelent a más szemmel nézni? Innentől kezdve már ne gyűjtögesd az „egyszer még jó lesz valamire” dolgokat!

 

  1. Költözés előtt 1 hónappal kezdj el „rendet tenni” a lakásban! Végezd el ezt szisztematikusan!

 

  1. Szánj egy napot a felgyülemlett papírok, levelek szétválogatására és szelektálására!

 

  1. Szánj egy napot a spájz rendbe tételére. Dobd ki a felesleges dobozokat, lejárt élelmiszereket, a tavalyi Mikulást vagy csoki nyuszit.

 

  1. Válogasd át a ruháid. Mindannyiunk szekrényében vannak régen nem használt, de „egyszer talán majd felveszem”, és „majdcsak belefogyok” ruhadarabok. Ezeket gyűjtsd össze és ajándékozd el! Hidd el az adományboltok és karitatív szervezetek örömmel fogadják a még használható darabokat. Ugyanígy szabadulj meg a felesleges vagy kinőtt cipőktől is!

 

  1. Nézd át a fürdőszoba szekrényeket! Ugye milyen sok elfelejtett krémet rejtenek. Kezdd el őket használni, ha még nem járt le a szavatosságuk és ne vegyél újat!

 

  1. Tegyél rendet a konyhában! Válogasd ki a felesleges műanyag és ételdobozokat! Csak azokat tartsd meg, amire feltétlenül szükséged lesz! Nézz bele a fagyasztóba is! Főzd meg, ami benne van, ha nem muszáj ne vásárolj újat.

 

  1. Nézd át a gyerek(ek) dolgait is. A játékokat is! Hidd el, sok olyan cuccuk van, amivel már régen nem játszanak. Ezeknek is örülnek az adományboltok. De ha ügyes vagy el tudod őket adni a neten és a pénzen újat vásárolhatsz, vagy elteheted a költözésre.

+1. Ha Te az a ritka ember vagy, aki nem gyűjtöget és mindenütt rend van nálad, akkor csak a költözés előtt kell nekilátnod a csomagolásnak.

A költözés bizony nem egyszerű feladat, ezért törekszünk mi, a Bartus Team-nél arra, hogy minden segítséged megkaphass, és a teljes folyamat valóban stresszmentes legyen. Ha időben van lehetőséged fejben is felkészülni a költözésre, akkor törekedj arra, hogy megszabadulj minden felesleges dologtól. Amire pedig nagy szükséged van, arra mi nagy gonddal odafigyelünk a költöztetés teljes ideje alatt.

Ránk számíthatsz a 0. pillanattól

Keresgéled a banános dobozokat, szeretnéd megrendelni a költöztető karton dobozokat? Ne tedd! A költöztető ládák sokkal praktikusabbak, ráadásul biztonságosabban szállíthatóak benne akár nehéz, akár törékeny tárgyak. Kaució ellenében ingyen a rendelkezésedre bocsátjuk.

Jól hangzik, ugye?

Keresd Kecskemét legjobb költöztetőjét a Bartus Team-et!

 

Gépek és bútorok szállítása

Gépek és bútorok szállítása

         Mindenki másképp áll neki egy felújításnak. Van ahol ,,csak" egy tisztasági festés kell, van ahol ablakcsere, bútorcsere, falak bontása.       Gépek és bútorok elszállítása A munka mélységétől függően célszerű eldönteni, hogy mi...