fbpx

KÉNYTELENEK VOLTUNK

Mint észrevehették a 2020-as évet mi is kénytelenek voltunk áremeléssel kezdeni, mert a színvonalból ELTÖKÉLT SZÁNDÉKUNK nem engedni, a költségek viszont folyamatosan emelkednek Magyarországon.

 A SZOLGÁLTATÁS SZÍNVONALÁBÓL NEM ENGEDÜNK

Nem bizony!!!

Annak érdekében, hogy színvonalas szolgáltatást legyünk képesek nyújtani jövőben is, kénytelenek voltunk árainkat némiképp megemelni. Bármennyire is nem akartuk! 

A SRÁCOK IS NAGYON KEMÉNYEN DOLGOZNAK

Törekszünk a srácoknak versenyképes fizetést, fix munkahelyet biztosítani, hiszen kemény munkát végeznek, szorgalmasan dolgoznak, nagy odafigyeléssel az Ön ingóságainak épségére.

KOCSIK

 

 

Az autóinkat rendszeresen szervizeljük, annak érdekében, hogy megbízhatóan róhassák a kilómétereket, pontosan megjelenjenek a leegyeztetett költöztetés időpontjában. No, meg azért, mert szeretjük őket tiszta és megfelelő műszaki állapotban tartani. 

 

 

Hát így történt

Fontosnak tartottuk ezt az információt kikommunikálni tisztelt ügyfeleinknek.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha költözne!

Garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

Üdv: 

Bartus Team

 

Gépek és bútorok szállítása

Gépek és bútorok szállítása

         Mindenki másképp áll neki egy felújításnak. Van ahol ,,csak" egy tisztasági festés kell, van ahol ablakcsere, bútorcsere, falak bontása.       Gépek és bútorok elszállítása A munka mélységétől függően célszerű eldönteni, hogy mi...