fbpx

 

Festmények, szobrok, műtárgyak szállítása

A Hírös Agórának szeretnénk megköszönni a megtisztelő bizalmat. Páratlan élmény volt egy ilyen megbízást teljesíteni! Az igazat megvallva nem sűrűn vannak ennyire különleges festmények gépjárműveink platóján.

Festmények szállítása Budapestről Kecskemétre

Kecskemét város Kulturális és Ifjúsági Központja azzal a megbízással keresett meg minket a nyár folyamán, hogy különleges alkotásokat hozzunk le Budapestről a kiállításra. A megbízást örömmel el is fogadtuk. Igyekeztünk a legprofibb hozzáállással elvégezni a munkát.

Tudván, hogy az értékes festmények védelme különös odafigyelést érdemel, kiváló minőségű buborékfóliával csomagoltuk körbe, majd szakszerűen rögzítettük a platón, így a Fővárosból Kecskemét belvárosába biztonságosan utazhattak ezek a remek alkotások.

Azóta már a képek tárlatban tekinthetőek meg, egy biztos mi is benézünk az Agórába megcsodálni őket !

 

Tapasztalt költöztető szakemberekkel, megbízható flottával,  biztosítással igyekszünk munkánkat magas színvonalon végezni ügyfeleink elégedettségére.

Bár rendszeresen adódnak nem hétköznapi megbízásaink, biztosíthatjuk megbízóinkat, hogy minden munkát lelkiismeretesen és profin végzünk el. 

Egyedi árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

„Költözzön stresszmentesen! ”