fbpx

Bartus team-re számíthat

szigetelés a szolgáltatáspalettán

Tisztasági festés mellett már a szigetelésben is számíthat ránk 

Bővítettük profilunkat

Ügyfeleink többször is találkozhattak kényelmi szolgáltatásainkkal. Most szintén bővítettük profilunkat, hiszen a tisztasági festés mellett a belső szigetelés is felkerült a szolgáltatáspalettánkra.

Szigetelés és költöztetés? Miért ne?

 

Felejtse el a hőveszteséget! Ideje a szigetelésnek!

Tudta, hogy a mennyezet hőmérséklete akár 2-3 fokkal is hidegebb lehet a szoba hőmérsékleténél? A nem megfelelő hőszigetelése esetén szoba ideális hőmérsékletét csak nagy hőveszteséggel érhetjük el, ami bizony a rezsiköltségeinken is jól látható nyomot hagy. Az energiatakarékos és költséghatékony fűtés kulcsa a megfelelő hőszigetelés, amelyben mostantól mi is a segítségére lehetünk.

A képek magukért beszélnek. Tapasztalt és munkájára igényes csapatunk munkájára Ön is számíthat!

Válaszfalazás? Hőtükrös fólia? Aluprofil? Ezekhez Önnek nem kell értenie, képesített szakembereink a válaszfalazástól a szigetelésig komplett munkát végeznek kiváló minőségű kartonozással, ami hang és zajszigetelő funckiót is ellát.

Hőszigetelés, takarékosság, környezetvédelem

A mennyezeti és a válaszfalak megfelelő hőszigetelése hosszútávon számos előnnyel jár. Az első előnyét a pénztárcánkban érezhetjük, hiszen minél kisebb a hővesztés, annál alacsonyabb a fűtésszámla, így a beruházás viszonylag hamar meg is térülhet. A második előny az energiatakarékosság. Minél kisebb a hővesztés, annál kevesebb energia szükséges a szobák megfelelő hőmérsékletének eléréséhez. Ez egyszerűsítve azt jelenti, hogy kevesebb fűtőanyagra van szükség. Otthona megfelelő hőszigetelése tehát a környezet védelme érdekében is fontos lépés.

 

Szigetelje a válaszfalakat is!

 

Miért fontos a válaszfalak megfelelő szigetelése? Nem csupán a hő megtartásában van fontos szerepe, hanem a megfelelő zajszűrésben is. Válassza legújabb szolgáltatásunkat! Mi segítünk otthona tökéletes szigetelésében!

A munka első lépése a válaszfalak felhúzása, majd profilozás. A már meglévő falakat profilokkal látjuk el a szigetelés rögzítéséhez. Ezt a szigetelés követi végül a kartonozás. A mennyezeteket hőszigetelő fóliával is ellátjuk.

Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket, és kérjen árajánlatot!

Hogyan egyeztethető össze a költöztetés és a szigetelés?

Egyszerűen. Mivel minden ügyfelünkkel személyesen találkozunk, sokan sokszor arról mesélnek, hogy milyen nehézségekkel küzdenek az építkezés, vagy a költözés ideje alatt. Így lett már többször is megemlítve a festés és a szigetelés. Ügyfeleink panaszkodnak, hogy nehéz megbízható szakembert találni, akire nem kell hónapokat, vagy akár fél évet várni. Így gondoltuk, mivel van munkatársunk, aki rendelkezik végzettséggel beszállunk segíteni. 

 

Megbízhatóan és hatékonyan!

 

Szeretné, ha az Ön jövőbeli otthonában is gördülékenyen haladna a munka? Kérje felmérésünket a szigeteléssel kapcsolatban!

Kérjen árajánlatot telefonon +36 70 623 623 4, vagy emailben a info@bartusteam.hu címen!