fbpx

9 + 1 tipp, hogy a költözés ne váljon rémálommá

  

 

 

 

Rutinos vagy a költözéssel kapcsolatban, vagy ez lesz most az első? Az alábbi tippek közül bátran csemegézhetsz, hátha találsz hasznosat!

 

 

 

  1. A költözés a legtöbb esetben nem hirtelen döntés. Így amikor már megfogalmazódik benned a gondolat a tovább lépésre, kezdj el más szemmel nézni a lakásra!

 

  1. Mit jelent a más szemmel nézni? Innentől kezdve már ne gyűjtögesd az „egyszer még jó lesz valamire” dolgokat!

 

  1. Költözés előtt 1 hónappal kezdj el „rendet tenni” a lakásban! Végezd el ezt szisztematikusan!

 

  1. Szánj egy napot a felgyülemlett papírok, levelek szétválogatására és szelektálására!

 

  1. Szánj egy napot a spájz rendbe tételére. Dobd ki a felesleges dobozokat, lejárt élelmiszereket, a tavalyi Mikulást vagy csoki nyuszit.

 

  1. Válogasd át a ruháid. Mindannyiunk szekrényében vannak régen nem használt, de „egyszer talán majd felveszem”, és “majdcsak belefogyok” ruhadarabok. Ezeket gyűjtsd össze és ajándékozd el! Hidd el az adományboltok és karitatív szervezetek örömmel fogadják a még használható darabokat. Ugyanígy szabadulj meg a felesleges vagy kinőtt cipőktől is!

 

  1. Nézd át a fürdőszoba szekrényeket! Ugye milyen sok elfelejtett krémet rejtenek. Kezdd el őket használni, ha még nem járt le a szavatosságuk és ne vegyél újat!

 

  1. Tegyél rendet a konyhában! Válogasd ki a felesleges műanyag és ételdobozokat! Csak azokat tartsd meg, amire feltétlenül szükséged lesz! Nézz bele a fagyasztóba is! Főzd meg, ami benne van, ha nem muszáj ne vásárolj újat.

 

  1. Nézd át a gyerek(ek) dolgait is. A játékokat is! Hidd el, sok olyan cuccuk van, amivel már régen nem játszanak. Ezeknek is örülnek az adományboltok. De ha ügyes vagy el tudod őket adni a neten és a pénzen újat vásárolhatsz, vagy elteheted a költözésre.

+1. Ha Te az a ritka ember vagy, aki nem gyűjtöget és mindenütt rend van nálad, akkor csak a költözés előtt kell nekilátnod a csomagolásnak.

A költözés bizony nem egyszerű feladat, ezért törekszünk mi, a Bartus Team-nél arra, hogy minden segítséged megkaphass, és a teljes folyamat valóban stresszmentes legyen. Ha időben van lehetőséged fejben is felkészülni a költözésre, akkor törekedj arra, hogy megszabadulj minden felesleges dologtól. Amire pedig nagy szükséged van, arra mi nagy gonddal odafigyelünk a költöztetés teljes ideje alatt.

Ránk számíthatsz a 0. pillanattól

Keresgéled a banános dobozokat, szeretnéd megrendelni a költöztető karton dobozokat? Ne tedd! A költöztető ládák sokkal praktikusabbak, ráadásul biztonságosabban szállíthatóak benne akár nehéz, akár törékeny tárgyak. Kaució ellenében ingyen a rendelkezésedre bocsátjuk.

Jól hangzik, ugye?

Keresd Kecskemét legjobb költöztetőjét a Bartus Team-et!